Tetőszigetelés

tetoszigeteles4Tevékenységi körünk kiterjed:

  • Új lapostetők szigetelésének készítésére
  • Meglévő lapostetők szigetelés felújítására
  • Új pincék és mélyépítési létesítmények szigetelésére
  • A fentiekhez kapcsolódó hőszigetelésekre
  • Tető karbantartására
  • A szigeteléshez kapcsolódó bádogos munkák kivitelezésére
  • Szaktanácsadásra

Lapostető felújítása, szigetelése

tetoszigeteles2A lapostető szigetelésének legfontosabb célja a beázás elleni védelem, de állagmegóvásuk érdekében is fontos szerepet játszik a felújítás. A felújítás történhet 1 vagy 2 rétegben, ez függ attól is, hogy milyen állapotban van a tető.

Tetőszigetelés

Sok helyen találkoztunk már olyan tetővel, ahol a tetőszerkezetet újra kellett betonozni, mert a beázások miatt feltöredezett a tetőszerkezet beton része.

A betonfödém újrabetonozása után leszigeteljük a tetőt 2 rétegű szigetelőlemezzel.

Fontos a szellőzők, kémények szélezésénél a felhajtások lezárása, mivel itt is sok víz beszivároghat a tetőszerkezetbe, ezeket a beázásokat olvasztott bitumennel szoktuk bevonni.

Vállalkozásunk mindig a legkorszerűbb anyagokat használja. Általában a Villas EOV 4S/K termékű bitumenes vízszigetelő lemezeket.

Ez egy I. osztályú termék, aminek a tulajdonságai megfelelnek az ÉMI tanúsítványban megadott paramétereknek.

Tetőszigetelés
Bitumenes tetőszigetelés: A bitumenes technológiák alkalmazhatók új épületeknél, valamint meglévő csapadékvíz elleni szigetelések felújításakor.

A széleskörű anyagválaszték kiterjedt alkalmazási területet kínál a bitumenes technológiák felhasználására.tetoszigeteles3

A modifikált bitumenes lemezek alkalmazása lehetővé teszi a fémszerkezetek (horganylemez, horganyzottacél, stb) kiváltását – a csomópontok a bitumenes rendszer saját anyagával készülhetnek, a fémlemezek alkalmazása csupán a csomópontok széleinek zárására korlátozódik, ill. másodlagos védelmi szerepet tölt be – pl. attika fallefedésként, lábazatburkoló elemként.

Anyag- és kivitelezési ajánlatunkat az épület adottságaiból és funkciójából adódó teljeskörű igény figyelembe vételével készítjük. Mindig a tetőtől függően kell megválasztani, hogy milyen anyagot és technológiát használjunk!

Munkánk szakmai jellegéből fakadóan rendkívül fontos jelentőséggel bír a minőségi munkavégzés, ezért összes tevékenységünket az ISO szabvány követelményeinek megfelelően végezzük.

 

Elérhetőségeink:

Telefon: 06 (70) 608-4319

E-mail: info@epitoiparifelujitas.hu

Kérje ingyenes árajánlatunkat! Várjuk jelentkezését!