Műemlék jellegű épületek felújítása

muemelek1A műemlék jellegű épületek homlokzati vakolatainak öregedése,illetve hibái a szilárdságcsökkenést,rétegleválást és különböző esztétikai hibákat okozhatnak és nem utolsó sorban a vakolat leomlás veszélye miatt balesetveszélyesekké is válhatnak. Javításuk a további állagromlás megelőzése érdekében szükséges.

A rekonstrukcióhoz vezető okok:

  • A vakolat az idők folyamán elveszti szilárdságát
  • Az épület környezetében végrehajtott változtatások a vakolaton repedéseket okozhatnak.
  • A régi homlokzatok felületképzői az elöregedés következtében veszítenek eredeti színükből.
  • Az épület vízszigetelésének elöregedése vagy annak hiányosságai szintén káros elváltozásokat okozhatnak a vakolat szerkezetében.
  • A homlokzatvakolatot ért mechanikai sérülések szintén csökkentik a vakolat szilárdságát,rontják annak esztétikai megjelenését.
  • A műemlék felújítás és műemlék jellegű épületek felújítását a műemlék felügyelettel egyeztetve végezzük. Az épületek jellege miatt a rekonstrukciót az épület eredeti építési stílusának megfelelően, korhűen kivitelezzük.

Minden műszaki dokumentációt beszerzünk az épület eredetével kapcsolatban. Fontos szempont a kivitelezéskor,hogy az épület hányszor volt korábban felújítva és összehasonlítjuk az eredeti állapotot a jelenlegi állapottal.

Elemzéseket,tanulmányokat készítünk,hogy vannak e eltérések a homlokzaton,és egyéb látható részeken. A felújítás elsődleges szempontja az építéskori eredeti állapot visszaállítása, korhű rekonstrukciója.

muemelek2Munkánk szakmai jellegéből fakadóan nagyon fontos jelentőséggel bír a minőségi munkavégzés, ezért a teljes tevékenységünket az ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelően végezzük.

Amennyiben minőségi munkát szeretne a műemlék felújítás munkával kapcsolatosan  garancia vállalással,forduljon hozzánk bizalommal.

Az elvégzett műemlék felújítás munkákra garanciát vállalunk, és garancia levelet adunk róla. Kérje ingyenes árajánlatunkat, várjuk megtisztelő érdeklődését.

 

Elérhetőségeink:

Telefon: 06 (70) 608-4319

E-mail: info@epitoiparifelujitas.hu

Kérje ingyenes árajánlatunkat! Várjuk jelentkezését!