Rólunk mondták

Mészáros Ferenc Közös Képviselő

Társasháznál rejtett szigetelési hiányosságok és viharkár okozta tetőszerkezeti hibák javítását végezték. Teljes profizmus, megbízhatóság. A bonyolultabb hibáknál sem adják fel és a magas fokú műszaki felkészültségnek köszönhetően nincs lehetetlen probléma számukra.

Bátran ajánlom mindenkinek!

Üdv:Mészáros Ferenc

Nyikos István, Debrecen Közös Képviselő

Debrecenben a panelprogram keretében végzett külső homlokzati hőszigetelést, erkélyek festését-mázolását, pincefödém szigetelését, állványépítést, a vállalkozó határidőre, első osztályú minőségben elvégezte.

 

Ábrók Andrásné, Budapest XVI kerület Tavirózsa u, lakástulajdonos

A lakásomon végzett felújítási munkákat:festés-mázolás, burkolás, gipszkartonszerelést kiváló munka minőségben elvégezte Sós Zoltán vállalkozó, szívesen  ajánlom a céget bárki számára, mert mindenben végig együttműködtek velem.

 

Pristák József, Debrecen, családi ház tulajdonos

A családi házamnál végzett homlokzati festést-mázolást, ablak zsalugáterek helyszíni kompresszoros festékszórását szép munka minőségben elvégezték.

 

Pappert Márta, Közös Képviselő

A vállalkozó a Társasház takarítási munkáit a lakók megelégedésére jól végzi, probléma mentesen.

 

Nagy István, Miskolc Arany J u, családi ház tulajdonos

A családi házam felújítását, homlokzati hőszigetelés, festés-mázolás, gipszkartonszerelés, nyílászárók minőségi festékszórása, állványépítés-bontása, a vállalkozó kifogástalan minőségben elvégezte. Mivel nem ismertem Őket, ezért a munka elején bizalmatlan voltam velük, de a hibátlanul elvégzett munka és a vállalkozó által kiadott garancia vállalási nyilatkozat, amelyben a garancia kezdete és vége pontosan megvan adva, továbbá a vállalkozótól írásos nyilatkozatot kaptam arra vonatkozóan, hogy az elvégzett munkákra kezességet vállal mint cégvezető és mint magánszemély is  felelősséget vállal a garancia idejére. Ezek a  garancia biztosítékok amelyeket kaptam, teljes mértékben megnyugtattak és szívesen ajánlom Őket másoknak is.

 

Baranyi József, Közös Képviselő

A Debrecenben található Társasház lépcsőházainak külső és belső festését-mázolását, 9 db lépcsőház csúszásmentes bordázott PVC lépcsőtakarók cseréjét, szélfogók felújítását (hálózás, tapaszolás, glettelés, festés) első osztályú minőségben Sós Zoltán vállalkozó teljesítette.

A beépített anyagokról minőség megfelelőségi nyilatkozatot, továbbá az elvégzett munkákra vonatkozóan garancia vállalási nyilatkozatot adott garancia kezdés és befejezés idejére vonatkozóan.

Az elvégzett munkák minőségével megvagyunk elégedve, ezért szívesen ajánljuk Őket.